Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Descriere
Se prezinta sub forma de praf concentrat, in ambalaj de 1 kg.

Utilizat atat pentru spalarea rufelor albe cat si a celor colorate, manual sau automat. Protejeaza si invioreza culorile. Deoarece contine agenti de dizolvare a depunerilor ce calcar, este obligatoriu ca prima data sa se curete masina de spalat lasand-o sa efectueze o tura completa de spalare, fara rufe, la 90C cu 2 doze de detergent. Pentru o buna protejare a masinii dvs de spalat, aceasta opreratiune se reia o data la 3-6 luni, evitandu-se astfel depunerea calcarului. Enzimele de curatare din compozitia detergentului ating efectul maxim daca sunt dizolvate in apa fierbinte, astfel, se recomanda ca inainte de spalare, detergetul sa fie dizolvat in apa incalzita la 60C. Exceptie facand spalarile manuale si cele de improspatare, caz in care detergentul se presara direct peste rufe.

Dupa dizolvare se obtine un detergent lichid care se pune in dozatorul masinii de spalat. O masura de detergent este suficienta pentru spalarea a 4-5 kg rufe mediu murdare, iar pachetul de 1 kg poate fi utilizat pentru aproximativ 33 de spalari. Pentru scoaterea petelor de vin, fructe sau sange, rufele se inmoaie in apa calduta, nu fierbinte!!

In cazul in care este necesara inalbirea rufelor, se rcomanda folosirea catorva picaturi din concentratul ce curatire TOP. Foarte eficient si in cazul curatirii Wc-ului: se presara praful,care e lasat un timp sa actioneze, apoi se clateste.Contine agenti de neutralizare a duritatii apei.
Din Gura in Gura